Поділитись:

«Без коментарів»: чи віддав мер Ківерців БРДМ військовим, а позашляховик – лікарні (відео)

П'ятниця, 05 січня 2024, 17:21
«Без коментарів»: чи віддав мер Ківерців БРДМ військовим, а позашляховик – лікарні (відео)

Восени минулого року Волинь сколихнула новина, що у мера Ківерців Олександра Ковальчука знайшли нібито його власну БРДМ.

А до того був і ще один інцидент з Олександром Ковальчуком – його зупинили за кермом Renault KOLEOS, водійського посвідчення він не мав. А сама автівка належить ківерцівській лікарні. Ковальчук тоді казав, що автівкою їздить, поки його службова – у ремонті. І як пише громадський активіст Сергій Рижков у фейсбуці міський голова Ківерцівської громади обіцяв повернути його до лікарні до 1 січня. 

Чи віддав мер БРДМ військовим, а позашляховик лікарні – розбиралися журналісти телеканалу «Конкурент TV».

У міській раді журналістам повідомили, що наразі сказати нічого не можуть і відправили зателефонувати Олександру Ковальчуку.

Сконтактуватись з Ківерцівським мером вдалося лиш у вайбері. Бажання спілкуватися, за словами журналістів, він, очевидно, не мав. Розмова була короткою.

– Що сталося?

– Вже січень, хотіли поцікавитися, як там ситуація з позашляховиком, на якому ви їздили?

– Це без коментарів.

Розпитати детальніше про ситуацію із позашляховиком чи обіцяним для військових БРДМ не вдалося, бо після цих слів мер Ківерців Ковальчук кинув слухавку і більше на дзвінки не відповідав.

Стверджувати, що обіцянок не виконано, журналісти не можуть. Але припускають, якби військові отримали броньовик, а лікарні повернули позашляховик, про це б Ковальчук розповів.

Тим часом активіст Сергій Рижков пише, що той БРДМ просто переховав у інший гараж. А от щодо позашляховика, то в користувачі соцмереж під цим дописом пишуть, що нічого не змінилось.

– Їздить і посміхається((

– Їздить після 01.04.2024?

– Так. Сама свідок. А чим же буде їздити, як власність громади двічі розвалив і сховав((

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів