Поділитись:

Пес з’їв 4 тисячі доларів – частину грошей його власники змогли повернути (фото)

Субота, 06 січня 2024, 01:34
Пес з’їв 4 тисячі доларів – частину грошей його власники змогли повернути (фото)

Клейтон і Керрі Лоу з Пітсбургу (США) зняли з ощадного рахунку 4 тисячі доларів та поклали готівку на стіл у кухні. Але гроші зникли – їх з’їв їхній семирічний пес Сесіл.

Як пише Washington Post, 8 грудня Клейтон зняв гроші, щоб оплатити роботу майстрів, які встановлювали паркан. Чоловік повернувся додому із запечатаним конвертом, в якому були купюри по 100 і 50 доларів, і поклав його на кухонну стійку, – передає УП. Життя. 

За 30 хвилин Клейтон Лоу побачив крихітні шматочки розжованих купюр, розкидані по підлозі. 

«Він кричав: «Сесіл з’їв 4 тисячі доларів!» Я вбігла, думаючи, що неправильно його почула. Але коли я побачила безлад, сумнівів уже не було. Ми подивилися один на одного і сказали: «Що ми будемо робити?», – згадує Керрі Лоу.

Сесіл тим часом дрімав на дивані у вітальні. Подружжя каже, що 7-річний голдендудл був доволі слухняним, поки в них не з’явилася дитина. 

«Він ніколи раніше не робив нічого поганого, тому ми були більше шоковані, ніж розлючені», – розповідає Клейтон.

Подружжя звернулось до ветеринара – запитали що робити з псом, однак лікар запевнив їх, що допоки собака їсть, п’є і ходить в туалет – з ним усе добре.

Відновлення купюр

Клейтон з Керрі вирішили врятувати хоч якісь гроші. Вони зібрали порвані купюри і склали з них близько 1,5 тисячі доларів.

Керрі подзвонила в банк і розповіла менеджеру про те, що сталося.

«Я відчувала себе дитиною, яка каже: «Собака з’їв моє домашнє завдання». Я була здивована, коли вони сказали, що це не поодинокий випадок», – сказала вона. 

Пес з’їв 4 тисячі доларів – частину грошей його власники змогли повернути (фото) 

Менеджер пояснив, що банк прийме будь-які купюри, які після склеювання мають повні серійні номери, видимі на лицьовому і зворотному боках банкнот. 

«Сесіл у цей час сидів на дивані, у ньому було ще близько 2,5 тисяч доларів і ми знали, що є лише один спосіб повернути ці гроші», – розповіла Керрі.

Того ж вечора Сесіл вирвав кілька порваних сотень. Однак подружжю довелось набратися терпіння, щоб дочекатися на решту купюр.

«Відмивання» грошей

Клейтон одягнув маску та рукавички, взяв поліетиленові пакети і протягом наступних двох днів супроводжував Сесіла, поки той справляв нужду на подвір’ї.

Потім пара просіяла собачий послід і вимила відірвані шматочки купюр мийним засобом.

«Я ніколи не думала, що розповідатиму, як відмивала гроші. Але все буває вперше», – жартує Керрі.

Але подружжя Лоу не тратило оптимізму та почуття гумору у цій ситуації. Таким чином їм вдалося повернути ще близько 1800 доларів США, тож загальна сума врятованих банкнот сягнула 3,5 тисячі доларів.

Керрі планує надіслати вимиті фрагменти купюр, з яких вони не змогли зібрати банкнот, до Міністерства фінансів. Жінка сподівається, що відомство поверне хоча б частину суми. 

Пес з’їв 4 тисячі доларів – частину грошей його власники змогли повернути (фото) 

Якщо ж ні, подружжя готове заплатити цю ціну за сімейну історію, яку вони передадуть своєму синові.

«Ми зберегли одну з розірваних купюр, щоб створити витвір мистецтва на пам'ять про цю ситуацію. Але навряд чи ми колись таке забудемо», – додала Керрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 жовтня 2023
25 жовтня 2023
24 жовтня 2023
01 жовтня 2023
05 липня 2023
12 червня 2023
04 червня 2023
26 травня 2023
22 травня 2023
20 травня 2023