Поділитись:

УКРОП заявив, що смерть міського голови зараз не на часі

Вівторок, 21 березня 2017, 17:14
УКРОП заявив, що смерть міського голови зараз не на часі

Депутати Луцькради відклали розгляд питання щодо дострокового припинення повноважень міського голови Миколи Романюка.

Депутат Луцькради Павло Данильчук запропонував депутатам поставити на розгляд питання про дострокове припинення повноважень міського голови Миколи Романюка. Про це він сказав 21 березня під час засідання Луцькради.

Депутат Луцькради від фракції УКРОП Олександр Кравченко заявив, що поки не буде нормально передана влада новому секретарю, то голосування за дострокове припинення повноважень міського голови не на часі.

"Печатка не передана, ключі не передані. Є багато питань до депутата, і зараз ми приймемо рішення, що дасть підстави ходити Вусенко і казати, що вона є в.о. міського голови. Поки нормально не буде передана влада секретарю, то я вважаю, що питання про дострокове припинення повноважень міського голови не на часі", – заявив Олександр Кравченко.

Наприкінці 19-ї сесії Кравченко запропонував повернутися до порядку денного і зняти третє питання (про взяття до відома факту смерті Миколи Романюка, – К.).

"Справа в тому, що питання про дострокове припинення повноважень Луцького міського голови Миколи Ярославовича Романюка за собою несе наступне питання, про призначення в. о. мера. І згідно із Законом України, після прийняття цього рішення виконувачем обов'язків міського голови стає секретар Луцької міської ради. Так як першим рішенням сьогоднішньої сесії ми відсторонили секретаря Луцької міської ради від виконання обов'язків, і так як не буде кого призначити виконувачем обов'язків міського голови, я пропоную це рішення взагалі зняти з порядку денного 19-ї позачергової сесії. Прошу поставити це питання на голосування. І як пропозиція в "різному", це рішення включити в наступну чергову сесію міської ради…20-ту сесію".

"Я розумію, ви вносите пропозицію третє питання у зв'язку з тим, що наразі у нас посада секретаря міської ради вакантна, його зняти. Перенести на найближчу, 20 сесію і проголосувати після переобрання секретаря ради", уточнив тоді Григорій Пустовіт.

24 депутати підтримали пропозицію.

Надрукувати
мітки:
коментарів
07 квітня 2024
29 березня 2024
27 березня 2024
23 березня 2024
09:53
21 березня 2024
17:46
05 березня 2024
21 лютого 2024
10:34
20 лютого 2024
13 лютого 2024