Поділитись:

Партія путіна активізує рекрутинг у власну приватну армію, – ГУР

Середа, 03 січня 2024, 15:04
Партія путіна активізує рекрутинг у власну приватну армію, – ГУР

Путінська партія «Єдіная росія» обзавелась власною приватною армією – так званою «чвк «еспаньола», в яку здійснюється активний рекрутинг.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Це терористичне формування раніше перебувало у структурі так званого батальйону «восток» як добровольчий підрозділ російських футбольних хуліганів.

З 2023 року «еспаньолу» у своє розпорядження отримали партійці путіна – терористичний підрозділ проголосив статус так званої приватної військової компанії і на гроші з «єдіной росії» розпочався й триває активний рекрутинг.

До «чвк «еспаньола» беруть так званих футбольних «ультрас», російських радикалів усіх мастей, зокрема симпатиків нацистської ідеології, а також пересічних цивільних осіб із зубожілих «суб’єктів» рф та тимчасово окупованих територій України – останніх використовують у «м’ясних» штурмах для створення статусу «бойового підрозділу».

У пунктах рекрутингу до «еспаньйоли», які діють на окупованих українських територіях, добровольцям за безпосередню участь у бойових діях проти України обіцяють по 220 тисяч рублів на місяць. Контракт – мінімум на пів року.

Вмирати за москву також заманюють «страховими виплатами»:

  • 1 млн рублів – легке поранення;
  • 2 млн рублів – поранення середньої тяжкості;
  • 3 млн рублів – важке поранення;
  • 5 млн рублів – смерть.

Утім фінансова мотивація слугує лише обгорткою. Для більшості новобранців перший же бій є квитком в один кінець. Загиблих та важкопоранених з числа рекрутованого «гарматного м’яса» росіяни не вивозять з поля бою, оформлюють «зниклими безвісти», щоб не платити родичам рублів за посланого москвою на смерть годувальника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів