Поділитись:

«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)

Середа, 03 січня 2024, 11:26
«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)

У Луцьку нетверезий водій на BMW «зрізав дорогу» через кільце та протаранив дорожнє огородження – на нього склали чотири адмінматеріали.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

ДТП трапилась пізно ввечері у вівторок, 2 січня, на перехресті вулиць Набережної та Шевченка. Повідомлення про автопригоду патрульні отримали уночі, близько 01:00. 

На місці інспектори встановили, що 41-річний водій легковика BMW здійснив наїзд на острівець безпеки, після чого, не впоравшись з керуванням, виїхав на клумбу у центрі кільця та протаранив дорожнє огородження, що відділяє проїжджу частину від тротуару.

Внаслідок зіткнення пошкодилося дорожнє огородження, бордюр та автомобіль, сам же керманич залишився неушкодженим.

«Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Він, щоправда, відмовився від освідування у встановленому законом порядку. Крім того, патрульні з’ясували, що у травні 2023 року водій був позбавлений права керування», – зазначили у патрульній поліції.

На порушника склали адміністративні матеріали за:

  • ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів);
  • ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння);
  • ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд);
  • ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото)«Пропахав» газон і зніс паркан: деталі нічної ДТП на кільці у Луцьку (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів