Поділитись:

П'яна сварка: у Луцьку 34-річний чоловік смертельно поранив свого знайомого

Середа, 03 січня 2024, 10:45
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Луцьку застілля закінчилося конфліктом двох чоловіків, в ході якого один з них завдав смертельного поранення іншому – 42-річний лучанин помер на руках медиків.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 2 січня, близько 23:00, до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що під час проведення реанімаційних заходів помер 42-річний лучанин. Чоловік мав тілесні ушкодження, зокрема, поранення в області шиї.

«На вказану адресу одразу ж вирушила слідчо-оперативна група й співробітники спеціалізованого відділу кримінальної поліції. Правоохоронці оглянули місце скоєння злочину, опитали свідків, переглянули також відео з камер спостереження.

Особу зловмисника одразу ж вдалося встановити. Ним виявився 34-річний мешканець обласного центру», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що затриманий завдав смертельного поранення лучанину під час сварки після розпивання алкогольних напоїв з товаришем.

Зазначають, що чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за майнові і наркозлочини.

Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, ст. 115 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення фігуранту підозри та обрання йому запобіжного заходу. Триває слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів