Поділитись:

Могилевська зізналася, що стала мамою

Вівторок, 02 січня 2024, 02:29
Могилевська зізналася, що стала мамою

Народна артистка України Наталія Могилевська в передноворічну ніч на сцені «95 кварталу» зізналася, що стала мамою.

48-річна артистка вже давно мріяла стати мамою, проте, як вона говорила раніше, в пріоритеті у неї була все ж музична кар'єра, – пише Уніан.

Зараз же вона зважилася на цей відповідальний крок. Як зізналася співачка, вона усиновила двох дітей - 2 і 10 років.

Після виступу ведучий Євген Кошовий запитав у Могилевської, чи правда це та сім'я, яка до неї прийшла в будинок на початку війни і співачка зняла їх новому кліпі, а потім розповіла, що це довгий час трималося в секреті - що Наталя усиновила двох дівчаток. На що співачка відповіла:

Дві дівчинки. Два рочки і десять" 

Крізь сльози вона розповіла подробиці про своїх дочок:

Діти дуже сильно травмовані. Наприклад, Саша, моя донечка, кілька разів рятувала життя молодшої. Їм просто потрібен був час для того, щоб відчути себе в безпеці, адаптуватися в новій сім'ї, в столичне життя, і сьогодні, якби ти їх побачив, ти б їх не впізнав"

На питання Кошового, чи можна йому показати залу фотографію, Могилевська погодилася, після чого знімок був виведений на екран. Співачка уточнила, що обличчя дітей не показує, бо навіть у школі не знають, що вони були удочерені.

Могилевська зізналася, що стала мамою 

"Це дійсно велика таємниця і таємницею залишиться якомога довше", - додала Наталя.

Варто відзначити, що у Могилевської є кохана людина, яка у всьому її підтримує. Ймовірно, це рішення вони прийняли спільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів