Поділитись:

ТОП-5 легких комедій на свята

Вівторок, 02 січня 2024, 01:16
ТОП-5 легких комедій на свята

Що ще можна робити після Нового року, як не дивитися фільми онлайн, доїдати салати і лежати в теплому ліжку?

Уніан зібрав кращих комедій, які можна оцінити всією сім'єю або на самоті, а головне – гарненько відпочити після свята і перед робочим тижнем.

Ці фільми, які точно сподобаються всім тим, хто голосно і яскраво відзначив Новий рік, а також тим, хто вирішив не влаштовувати пишних застіль, а приємно провести час з сім'єю.

Правила зйому: метод Хітча (2005 рік)

Популярний фільм, де Вілл Сміт зіграв Алекса «Хітча» - чоловіка, який може знайти пару навіть для самого «запущеного» випадку серед представників сильної статі. Одного разу Хітч працює над тим, щоб збулися мрії нового замовника - скромного бухгалтера, який обрав своєю метою гламурну зірку Аллегру Коул. Але раптом він зустрічає серйозного супротивника - журналістку, яка веде колонку пліток, і стежить за кожним кроком Аллегри.

ТОП-5 легких комедій на свята 

Стажер (2015)

Якщо нові фільми (ті, яким не більше 10 років), бувають одночасно і сентиментальними, і смішними, і повчальними, то "Стажер" - точно один з них. Сюжет розгортається навколо головного героя Бена, який вирішує, що вихід на пенсію - ще не кінець життя, і влаштовується стажером у велику компанію з виробництва одягу. 

Будь-якому глядачеві буде забавно спостерігати, як літній чоловік намагається розібратися в новомодних гаджетах, словах і термінах, а також стає мало не рідним дідусем для всіх співробітників компанії. Більш того, Енн Хетеуей і Роберт де Ніро в головних ролях підкорюють своєю акторською майстерністю.

ТОП-5 легких комедій на свята 

Обіцяти не означає одружитися (2007 рік)

Такі фільми на вечір (комедії, на зразок цієї) - справжня знахідка для будь-якої дівчини, яка хоче в Новому році повірити в любов. Сюжет кінострічки - історія одруженої пари, молодих людей, які прожили разом 7 років і дівчини в очікуванні кохання. Всі ці три різних шляхи барвисто описуються режисером, доповнюються фантастичною грою акторів. Дженніфер Еністон, Бен Аффлек, Бредлі Купер, Скарлетт Йоханссон та інші зірки, які виконали ролі, не можуть викликати нічого, крім захоплення в даній кінострічці. У будь-якому випадку, під час перегляду фільму ви точно будете співпереживати героям, а може, навіть впізнаєте в них себе.

ТОП-5 легких комедій на свята 

Термінал (2004 рік)

Досить старий, але цікавий фільм з Томом Хенксом у головній ролі, де він грає людину, яка опинилася замкненою в терміналі аеропорту. Вся справа в тому, що поки його герой Віктор Наворскі перебував в аеропорту США, в його країні почалася війна і виявилося, що він тепер - людина з паспортом неіснуючої держави. Так Наворскі змушений жити в терміналі, вести там побут, заробляти на життя, поки війна не скінчиться. Крім кумедних ситуацій, що відбуваються з головним героєм, глядач пізніше дізнається і те, чому Наворські взагалі відправився за кордон. І, повірте, ця історія вразить вас до сліз.

ТОП-5 легких комедій на свята 

Встигнути до (2010 рік)

Герой цієї комедії, якого зіграв Роберт Дауні мол., знаходиться у відрядженні і дізнається, що у його вагітної дружини почалися перейми, і її забрали в лікарню. Люблячий чоловік прагне швидше потрапити додому, але не зміг потрапити на літак - в аеропорту якийсь навіжений актор влаштував скандал. Однак цей артист пропонує натомість відвезти майбутнього татка додому на машині, тому той погоджується. З цього моменту і починається дивовижна історія подорожі двох людей з різних світів.

ТОП-5 легких комедій на свята 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів