Поділитись:

«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)

Субота, 30 грудня 2023, 22:27
«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)

У Ковелі на Волині люди зібрались у центральній частині міста, щоб нагадати, що в полоні немає свят, а є постійні катування, ізоляція, невідомість.

Як завжди у руках учасників акції плакати. Цього разу ще – символічні новорічні прикраси з написами: «Не мовчи!», «Полон – вбиває», «Моя душа в полоні».

Про це повідомили в Ковельській міській раді. 

Наразі у катівнях росіян залишаються троє оборонців Азовсталі з Ковеля: Владислав Бакум, Андрій Богдан і Владислав Оксеньчук.

Їх рідні не перестають за них боротись. Світлана Богдан каже, що уже двадцятий місяць захисники Маріуполя, її син Андрій перебувають у російських застінках

«Ми просимо підтримки кожного. Будь ласка, боріться разом з нами за них. Вони чекають обміну. А їх має чекати уся Україна», – каже жінка.

Мама Владислава Бакума Тетяна продовжує: «Наші діти у полоні на свята, а хтось у полоні свят. Ми чекаємо, ми тримаємось, ми віримо, що нарешті наше різдвяне бажання здійсниться».

«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)«Моя душа в полоні»: в Ковелі – акція на підтримку полонених захисників Маріуполя (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів