Поділитись:

У Луцьку попрощаються з двома загиблими під Куп'янськом воїнами

Середа, 27 грудня 2023, 11:36
У Луцьку попрощаються з двома загиблими під Куп'янськом воїнами

У Луцьку проведуть в останню путь двох загиблих у Куп'янському районі Харківської області військовослужбовців: 41-річного Олега Демянчука та 33-річного Артема Степчука.

Відспівають полеглих воїнів у четвер, 28 грудня, о 10:30, у Кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцької міськради.

Демянчук Олег Олексійович, 22 грудня 1982 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду навідника в складі десантно-штурмової роти. Він загинув 17 грудня 2023 року в районі села Синьківка Куп'янського району Харківської області.

Степчук Артем Васильович, 20 червня 1990 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації на посаду стрільця в складі стрілецького батальйону. Він загинув 22 грудня 2023 року в районі села Першотравневе Куп'янського району Харківської області.

Поховають Артема Степчука у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа, а Олега Демянчука на кладовищі села Покащів Луцького району.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів