Незабаром на Волині може з'явитися ще одна "Тарантелла"

Понеділок, 20 березня 2017, 18:50

Відома волинська мережа піцерій "Тарантелла" відкрила новий заклад.

Піцерія з'явилася у містечку Красилів на Хмельниччині. До слова, це власний заклад мережі, – повідомляє прес-служба закладу.

Нова піцерія доволі простора та одночасно може прийняти 50 гостей. Для маленьких любителів піци облаштована спеціальна дитяча кімната. Інтер'єр піцерії виконаний у традиційному італійському стилі, притаманному для усіх закладів мережі.

Італійська піца, якої тут готують аж 17 видів за старовинними італійськими рецептами, – головна фішка "Тарантелли".

Також гостей закладу пригощатимуть першими стравами, салатами, пастою і вишуканими десертами власної випічки, коктейлями.

Як розповіла директор мережі Тетяна Скрипчук, незабаром планують відкривати ще одну піцерію на Волині.

Довідково:

ТМ "Тарантелла" – мережа демократичних піцерій, яка пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент справжніх італійських страв. У всіх закладах створена атмосфера затишку і комфорту. Високий рівень обслуговування гостей забезпечує комфортне і приємне проведення часу.

Перший заклад "Тарантелла" з'явився в кінці 2010 році у Луцьку та відразу ж завоював популярність серед містян і гостей міста. Сьогодні заклади мережі працюють у Луцьку (пр. Волі, 9; вул. Ковельська, 40; Камені-Каширському (майдан Незалежності, 3), Стрию (вул. Успенська, 41В), смт. Ратно (вул. Центральна, 44); Красилів (вул. Грушевського, 61).