Поділитись:

Волинських бізнесменів кличуть на конференцію в Люблін

Понеділок, 20 березня 2017, 15:19
Волинських бізнесменів кличуть на конференцію  в Люблін

Польсько-Українська Господарча Палата повідомляє, що 8 червня 2017 року у Люблінському Конференц-Центрі в Любліні відбудеться ІІ Польсько-Східна конференція PUIG-Lub-Invest.

Про це повідомляється на сайті Луцької міської ради.

Ця вкрай важлива подія для польсько-українських економічних відносин стане унікальною можливістю для поглиблення знань в галузі торгівлі, інвестицій і фінансів, а також можливістю для встановлення багатьох партнерських контактів з представниками бізнесу з багатьох країн.

Програма конференції опрацьована на основі двох тематичних розділів, один з яких призначений для польських учасників: Напрям Схід – шанси, можливості і співробітництво (включає питання торгівлі, експорту та інвестицій на східні ринки), а другий під назвою: Польща – привабливий партнер для підприємців та інвесторів зі сходу (призначений для учасників з-за кордону).

У конференції візьмуть участь близько 250 осіб із Польщі, України та інших країн регіону: Білорусі, Молдови, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Казахстану, Литви, Угорщини, Словаччини та ін.

До участі в конференції запрошуються представники бізнесу, місцеві підприємці, представники засобів масової інформації.

Участь в Конференції є безкоштовна, натомість транспорт і місце проживання покривається учасниками.

Заявку на участь можна заповнити за посиланням: http://www.pol-ukr.com/uk/ii-edycja-polsko-wschodniej-konferencji-puig-lub-invest/

Контактна особа: Andrzej Drozd, Віце-президент РУГП, тел. 796-093-863 [email protected]

Надрукувати
мітки:
коментарів