Поділитись:

Діти еліти мають бути на фронті, – екскомандир «Азову»

Субота, 23 грудня 2023, 10:41
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Екскомандир «Азову» Максим Жорін наголосив, що в мобілізації обов'язковим є питання справедливості. Він зазначив, що мобілізація – одне з найкритичніших питань в армії станом на сьогодні.

Про це екскомандир «Азову» та заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін заявив у розмові з Оксаною Радіоновою,– пише ВСН.

«Це реально одне з найкритичніших питань сьогодні – це люди в армії. Їх треба набирати, їх не вистачає і вони ще будуть потрібні», – заявив військовий.

Максим Жорін нагадав, що війна нікуди не поділася, а кількість боїв тільки збільшується щодня. І, окрім безпосередніх втрат, є звичайна втома у людей на фронті, тому їх треба міняти.

«Треба міняти на когось, а от цього ресурсу все менше», – зауважив екскомандир «Азову».

Водночас він наголосив, що в мобілізації обов'язковим є питання справедливості. Тому діти людей, які себе вважають політичною елітою, мають бути на фронті.

«Вона має бути обов'язково справедливою. А взагалі правильною вона має бути, коли в цьому безпосередньо приймають участь ті люди, які вважають себе елітою цієї країни. Вони мають самі своїм прикладом показати – піти в армію. Щоб пішли їх діти. І не на якісь там «зашорхані» посади, де вони не будуть ні бачити, ні чути вибухів, а реально підуть і покажуть. Як це було в європейських країнах під час Першої світової війни, під час Другої світової війни – коли еліта і діти європейської еліти реально йшли на фронт пілотами літаків, танкістами тощо», – каже Максим Жорін.

На думку військового, якщо мобілізація буде справедливою, проблем під час набору людей до війська стане менше. При цьому Жорін наголосив, що не вважає, що абсолютно всі чоловіки-українці мають піти в армію.

«Так не може бути і так не має бути. Я взагалі таке собі навіть не уявляю, це в принципі не можливо. Але велика кількість їх має бути долучена. Тому що інакше ми маємо собі відверто сказати: або ми всі хочемо перемогти і ми всі для цього щось робимо, або ми не йдемо до перемоги. Все, для нас ось такий вибір, іншого просто не дано. Не буде так, що »та вони захотіли, самі повоювали, щось там виграють і все. Ні, так не буде, доведеться всім. Якщо ми хочемо жити у вільній Україні», – підсумував Максим Жорін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів