Поділитись:

На місці, де автівка збила десятирічну дівчинку в Луцьку, встановлять світлофор

Субота, 23 грудня 2023, 08:00
На місці, де автівка збила десятирічну дівчинку в Луцьку, встановлять світлофор

Пішохідний перехід на вулиці Львівській у Луцьку, де тиждень тому автівка збила десятирічну дівчинку, врегулюють – встановлять кнопковий світлофор. 

Нині триває підготовка документів і тендерних процедур, – інформує Суспільне. 

Як розповів міський голова Луцька.там встановлять такий світлофор, як стоїть на вході у центральний парк. Його облаштують за місяць.

З його слів, також за кошти приватного інвестора вдалося домовитися про встановлення світлофора в районі проспекту Відродження на повороті вулиці Максима Кривоноса, що в селі Липини.

Зі слів мами 10-річної дівчинки, яку 16 грудня збила автівка на пішохідному переході, станом на 22 грудня її стабільно важкий.

«Маргаритка ще не вийшла з медикаментозного сну. Відкриває очі, на половину, рухає руками, ногами. Вона лежить в реанімації, без свідомості, чекаємо коли вона прийде до свідомості», – додала мама дівчинки Оксана Мицюк.

Нагадаємо: 16 грудня близько 12:00 години на вулиці Львівській, неподалік тубдиспансеру, водій автомобіля Daewoo наїхав на 10-річну дівчинку. Медики госпіталізували потерпілу без свідомості із важкою черепно-мозковою травмою. Водій за кермом був тверезий. Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, шукає свідків аварії для того, щоб з’ясувати, де ж саме водій збив юну пішохідку – на переході чи поза ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024