Поділитись:

В Україні запустять Єдину державну платформу про усиновлення

Субота, 23 грудня 2023, 06:12
В Україні запустять Єдину державну платформу про усиновлення

В Україні презентували тизер єдиної державної онлайн-платформи про усиновлення та сімейне виховання дітей. Повноцінний запуск порталу повинен відбутися на початку 2024 року.

Про це розповідає 24 канал

Запуск тизера відбувався для того, аби зібрати зворотній зв'язок від потенційних користувачів. Шлях батьків до прийому дітей у свою сім'ю повинен бути максимально легким та простим, тож важливо, аби користувачі оцінили платформу до її повноцінного запуску.

«Люди, які відкрили своє серце, щоби взяти дитину у родину, які готові ділитися з нею своєю любов'ю, мають неабияку сміливість. Наша платформа підтримуватиме їх на цьому шляху», – вважає Оксана Жолнович, Міністр соціальної політики.

Для того, щоб допомогти покращити платформу, потрібно виконати простий алгоритм:

  1. перейти за посиланням.
  2. натиснути на розділ «Опитування» та прогортати вниз до «Допоможіть нам зробити платформу кориснішою»;
  3. пройти невелике опитування;
  4. долучитися до бета-версії (за бажанням).

У чому допомагатиме платформа

Новий портал стане провідником на шляху пошуку родини для кожної дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування. Тут можна буде отримати консультації, покрокову карту процесу всиновлення або альтернативного батьківства.

Також тут можна буде пройти освітні онлайн-курси для майбутніх усиновлювачів. Відтак, в одному місці можна буде отримати вичерпну інформацію для тих, хто хоче попіклуватися про дітей, які позбавлені батьківської турботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів