Поділитись:

«Ще не прокинулась»: мама 10-річної лучанки, яку збили на переході, прокоментувала її стан

Вівторок, 19 грудня 2023, 20:49
«Ще не прокинулась»: мама 10-річної лучанки, яку збили на переході, прокоментувала її стан

Школярку з Луцька, яку на нерегульованому пішоходному переході на вулиці Львівській збив водій легковика, від'єднали від апарату штучного забезпечення життя, на якому вона була декілька діб. Стан здоров'я дитини стабільний.

Про це Суспільному телефоном розповіла мама 10-річної дівчинки Оксана Мицюк. Зі слів жінки, зараз дитина дихає самостійно, проте все ще не прокинулася.

«Її від'єднали від апарату, який тримав у штучному, медикаментозному сні. Процес пробудження може зайняти кілька днів. Без погіршення — нас це вже дуже радує. Віримо, що вона справиться, одужає з Божою допомогою», — сказала лучанка.

Головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції у Волинській області Олег Плазовський розповів: за фактом ДТП, де водій, житель Луцького району наїхав на дитину, слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 286 ККУ про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження.

Нагадаємо, у суботу, 16 грудня, близько 12:00 години на вулиці Львівській, неподалік тубдиспансеру, водій автомобіля Daewoo наїхав на 10-річну дівчинку.

Медики госпіталізували потерпілу без свідомості із важкою черепно-мозковою травмою. Водій за кермом був тверезий.

Поліція встановлює обставини дорожньо-транспортної пригоди, шукає свідків аварії для того, щоб з’ясувати, де ж саме водій збив юну пішохідку – на переході чи поза ним

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів