Поділитись:

На Волині хочуть встановити дорожні знаки для паркування інвалідів

П'ятниця, 29 січня 2016, 15:24
На Волині хочуть встановити дорожні знаки для паркування інвалідів

На Волині планують вирішити питання паркування інвалідів, забезпечивши їх спеціальними дорожніми знаками.

У багатьох місцях, де заборонена парковка, немає знаків "Крім інвалідів". Прецедент, коли інвалід оскаржував постанову патрульних, вже був. "Це проблема патрульної поліції, це проблема місцевої влади", – зазначив начальник патрульної поліції Луцька Антон Цюцюра під час засідання обласного антикризового штабу 29 січня і додав, що такі знаки треба забезпечити. Про це пише видання Волинський інформаційний портал.

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до місцевої влади. "Не так тяжко під знаками "зупинка заборонена" поставити значки "крім інвалідів", – підкреслив він, але попросив поліцію стежити, щоб не з'явилися "псевдоінваліди на мерседесах і джипах". Виконати це повинні впродовж місяця.

За словами начальника поліції, закупівля табличок наразі профінансована. Але проблема полягає ще й у тому, що на складах в автодорі є залишок знаків, які не потрібні.

Тому Антон Цюцюра висловив побажання, щоб поліція брала участь у виборі знаків, аналізі замовлень тих знаків, які справді потрібні на дорогах, а не ті, які будуть валятися на складах.

Надрукувати
мітки:
коментарів