Поділитись:

З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)

Понеділок, 18 грудня 2023, 14:08
З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)

З подарунками та солодощами завітали співробітники волинського УСБУ до Заболоттівської спеціальної школи.

Про це у  понеділок, 18 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці Управління СБ України у Волинській області.

«Тут навчаються та проживають дітки з особливими потребами. Ми підтримуємо цей навчальний заклад уже понад 30 років.

Вихованці закладу завжди з нетерпінням чекають гостей. Ці дітки дуже лагідні, відкриті та надзвичайно щирі у прояві своїх емоцій», – йдеться у дописі.

Щоб подарувати малечі ще більше позитивних вражень та радощів, силовики запросили їх також на розваги до Луцька. Зазначають. що це стало для вихованців Заболоттівської спеціальної школи захопливою подією, «адже вони дуже люблять подорожувати і розважатись».

«Не зважаючи на те, що наші співробітники виконують поставлені завдання не лише у волинському регіоні та працюють 24/7, ми не забуваємо і про малечу, яка з нетерпінням виглядає у віконце в очікуванні різдвяного дива та подарунків», – додали у пресслужбі волинського УСБУ.

З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото)З подарунками та солодощами: на Волині співробітники СБУ привітали особливих дітей (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів