Поділитись:

П'яний лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судили (фото)

Понеділок, 18 грудня 2023, 11:37
П'яний лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судили (фото)

Водій BMW, який п'яним збив на смерть 56-річну жінку на тротуарі у Луцьку, вісім років відбуватиме покарання за ґратами.

Про це у понеділок, 18 грудня, повідомила пресслужба прокуратури Волинської області.

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Волинської обласної прокуратури суд визнав 38-річного жителя Луцька винуватим у порушенні в стані алкогольного сп'яніння правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть однієї потерпілої, а іншому потерпілому – тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 3 ст. 286-1 КК України).

Нагадаємо, 30 серпня 2023 року, близько 17:00, 38-річний лучанин, керуючи автомобілем BMW 318, виїхав на тротуар на вулиці Клима Савура, де збив 56-річну пішохідку і врізався у бетонний паркан.

Внаслідок автопригоди жінка загинула. 33-річний пасажир авто отримав тілесні ушкодження.

Встановлено, що керманич перебував у стані сп’яніння. 

Травмувався також 33-річний пасажир автомобіля.

Згідно з вироком суду, водій, судимий минулоріч за незаконне поводження зі зброєю, наступних вісім років перебуватиме за ґратами.

Окрім того, його на десять років позбавили права керувати транспортними засобами.

П'яний лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судили (фото)П'яний лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судили (фото)П'яний лучанин на BMW збив на смерть жінку на тротуарі – його судили (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів