Поділитись:

У Луцьку перевізники розірвали договори з міськрадою: хто возитиме пасажирів

Понеділок, 18 грудня 2023, 10:27
У Луцьку перевізники розірвали договори з міськрадою: хто возитиме пасажирів

У Луцьку з двома перевізниками розірвали договори перевезення пасажирів на трьох маршрутах.

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради у понеділок, 18 грудня.

З проханням розірвати договори за угодою сторін в міську раду звернулись двоє перевізників – «Бест Ленад Груп» та ФОП Михалюк Ю.П. Перший відмовився обслуговувати маршрути №25 «Карбишева – с. Великий Омеляник» та №30 «с. Богушівка – Карбишева», а другий – маршрут №5 «Вересневе – Окружна».

Договори з перевізниками розірвали. На маршрути, які обслуговував «Бест Ленад Груп» оголосили конкурс і тепер шукають нового перевізника. Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-5.

«Перевізник, якого визначать переможцем, до затвердження результатів конкурсу забезпечує на транспортних засобах наявність працездатного обладнання автоматизованої системи обліку оплати проїзду, системи GPS-моніторингу громадського транспорту, системи автоматичного сповіщення пасажирів, системи відеоспостереження. Після затвердження результатів конкурсу укладає з організатором перевезень та оператором тристоронній договір про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті міста Луцька», – йдеться в рішенні.

Укладатимуть договір з переможцем на п'ть років.

Маршрут №5 «Вересневе – Окружна», який обслуговував ФОП Михалюк Ю.П., відтепер обслуговуватиме ФОП Тимощуку М.С., проте лише один рік.

Нагадаємо: у Луцькій громаді пропонують створити новий автобусний маршрут, який з'єднає міське кладовище у селі Гаразджа та мікрорайон Вересневе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024