Поділитись:

Що не можна одягати у 2024 році: перелік антитрендів

Субота, 16 грудня 2023, 00:33
Що не можна одягати у 2024 році: перелік антитрендів

Цей одяг, взуття і аксесуари втратили свою актуальність, тому їх краще замінити на трендові речі, які досить недорогі та якісні.

Про це пише ТСН.

Ще кілька років тому пуховики з хутряними комірами та кишенями були дуже популярними, довгі шуби і трикотажні речі вважалися трендами. А вже сьогодні цей одяг зійшов із модного олімпу, натомість в тренди увійшли прості речі у стилі "тиха розкіш". І основним посилом моди наступного 2024 року стилісти назвали тенденцію – "чим простіше, тим досконаліше". Розповідаємо про головні антитренди у наступному 2024 році.

Антитренди взуття 2023-2024

Цієї зими більше не актуальне взуття, яке щільно прилягає до ноги. Натомість вже кілька сезонів поспіль у моді грубі черевики або високі прямі чоботи. Щодо коротких моделей взуття, тут варто відзначити уггі-автоледі, челсі та черевики на товстій підошві.

Антитренди пуховиків 2023-2024

Приталені довгі пуховики вже давно не в моді. Наразі на піку популярності верхній одяг у стилі оверсайз. Тут можна обирати все: куртки-бомбери, дублянки-авіатори, шуби з екохутра. Такі речі мають стильний та елегантний вигляд водночас і підійдуть до будь-якого образу.

Сукні, які в антитрендах 2023-2024

Більше не актуальні трикотажні сукні у вигляді тунік. Цьогоріч на піку популярності в’язані сукні прямого крою з поясом чи без міді довжини. Їх можна стилізувати грубими черевиками, високими чоботами, ботфортами чи короткими черевиками. У такому взутті ваш образ буде приголомшливим та вишуканим.

Антитренди сумок 2023-2024

Надовго покинули модний олімп всі види замшевих сумок. Бо вони не тільки досить дорогі, а ще й потребують спеціального догляду, що дуже незручно. Через те, що у трендах панує простота та комфорт, то актуальною буде сумка з екошкіри. Вони досить недорогі, тому їх можна придбати декілька на всі випадки життя.

Антитренди в одязі 2023-2024

З моди назавжди вийшли светри та кофти з неякісного синтетичного матеріалу, приталені або дуже розтягнуті моделі. Краще надати перевагу об’ємним кофтам чи светрам із натуральних матеріалів. Такі речі комфортні, теплі та приємні на дотик. А ще вони триматимуть форму після прання, залишаючись новими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів