Поділитись:

У Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм Волошиним

П'ятниця, 15 грудня 2023, 13:46
У Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм Волошиним

У Луцьку попрощалися з полеглим у Херсонській області 24-річним молодшим сержантом Юрієм Волошиним.

У п'ятницю, 15 грудня, військовослужбовця відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці, повідомили на сайті Луцькради.

Лучанин Волошин Юрій Анатолійович, 3 вересня 1999 року народження, був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини на посаду головного сержанта – командира гармати самохідного артилерійського взводу самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону.

Молодший сержант Юрій Волошин загинув 7 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі села Тягинка Херсонської області. 

До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко.

Після завершення панахиди домовину з тілом Героя прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенда «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн. 

Поховали Юрія Волошина у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Луцька «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблого.

У Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм ВолошинимУ Луцьку попрощалися з полеглим на Херсонщині 24-річним Юрієм Волошиним 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів