Поділитись:

Двох учительок звільнили через підробіток на OnlyFans

Середа, 13 грудня 2023, 02:45
Двох учительок звільнили через підробіток на OnlyFans

В одній зі сільських шкіл штату Міссурі двох вчителів англійської мови звільнили за те, що вони публікували еротичний контент на сайті OnlyFans.

Про це пише Українська правда.Життя.

Як повідомляє Associated Press, працівники низькооплачуваних професій, які хочуть заробити додаткові гроші (іноді великі) і зберегти свою основну роботу, нерідко анонімно публікують на таких сайтах свої інтимні фото та відео.

Попри непублічність своїх дій цієї осені звільнення не вдалося уникнути двом учителькам середньої школи Сент-Клер, що на південному заході від міста Сент-Луїс, – 28-річній Бріанні Коппаж і 31-річній Меган Ґейтер.

Посилання на облікові записи жінок на OnlyFans опублікували у спільноті на Facebook. Обидві мали псевдоніми і не показували своїх облич.

«Я не шкодую, що приєдналася до OnlyFans. Я не думаю, що секс-робота має бути ганебною», – сказала Бріанні Коппаж місцевим ЗМІ. Меган Ґейтер пояснила, що заробляла на сайті для того, щоб виплатити студентську позику.

Батьки висловили занепокоєння діями вчительок.

«Ми вважаємо, що це не нормально, коли діти бачать, як їхні вчителі займаються сексом. Це обурливо. Ми не повинні давати дітям причин фантазувати щодо своїх учителів», – сказав Курт Моріц, батько 7-річного хлопчика, який відвідує цю школу. 

У січні 2023 року американка Вікторія Трійс подала до суду на державні школи округу Орандж, стверджуючи, що їй заборонили працювати волонтером у початковій школі Флориди, де навчається її син, оскільки вона розміщує контент на OnlyFans.

«Якби ми платили нашим вчителям стільки ж, скільки платимо спортсменам, можливо, їм не довелося б реєструватися на OnlyFans», – прокоментував випадки адвокат Марк Ніколсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
22 квітня 2024
03 квітня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
12 березня 2024
05 березня 2024
01 березня 2024