Поділитись:

Повертався зі змагань: у Ковелі розшукали зниклого 11-річного хлопця (фото)

Вівторок, 12 грудня 2023, 12:55
Повертався зі змагань: у Ковелі розшукали зниклого 11-річного хлопця (фото)

У Ковелі загубився 11-річний хлопець, який розминувся з батьком, коли повертався зі спортивних змагань у сусідньому селі.

Про це у вівторок, 12 грудня, повідомила у телеграмі пресслужба патрульної поліції Волинської області.

Днями ковельські патрульні отримали повідомлення, в якому йшлося, що місцевий житель не може знайти свого 11-річного сина. Заявник розповів, що хлопець у той день був на спортивних змаганнях у сусідньому селі. Після їхнього завершення разом з тренером та командою він доїхав до Ковеля автобусом, однак не вийшов на зупинці з усіма, а поїхав далі. Куди саме – батько не знав, а зателефонувати сину не міг, адже він забув телефон удома.

«Було прийнято рішення вирушити на кінцеву – автостанцію. Там поліцейські поспілкувалися з водієм автобуса, а невдовзі виявили хлопчика, який після кількагодинного очікування був дуже схвильований та змерз. З’ясувалося, він не правильно зрозумів тата й чекав його на автостанції, поки батько його – біля спортивної школи», – йдеться у повідомленні.

Патрульні доставили хлопця в районний відділ поліції, де на нього вже чекав батько.

Повертався зі змагань: у Ковелі розшукали зниклого 11-річного хлопця (фото)Повертався зі змагань: у Ковелі розшукали зниклого 11-річного хлопця (фото)Повертався зі змагань: у Ковелі розшукали зниклого 11-річного хлопця (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів