Поділитись:

«Князівські» воїни відзначають дев'яту річницю створення бригади

Неділя, 10 грудня 2023, 16:07
«Князівські» воїни відзначають дев'яту річницю створення бригади

Воїни 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого відзначають дев'яту річницю створення.

Вітання воїнам опублікували на фейсбук-сторінці Волинського обласного ТЦК та СП.

Сьогодні військовослужбовці 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого продовжують захищати українські кордони, демонструючи мужність та відвагу, патріотизм та бойове братерство.

«Своїми подвигами ви показуєте приклад високого патріотизму та нескореності людського духу. Слова особливої шани та вдячності висловлюємо тим військовослужбовцям, які загинули, захищаючи незалежність та суверенітет нашої держави.

З нагоди дня створення бригади вітаємо весь командирський і рядовий склад й зичимо міцного здоров’я, миру, благополуччя вам і вашим родинам. Ви – не просто захисники України, ви справжні герої. Ми пишаємося вами, цінуємо ваш подвиг і щиро хочемо, аби кожен, хто зараз на передовій, живим та неушкодженим повернувся до своїх рідних домівок», – йдеться в повідомленні.

«Князівські» воїни відзначають дев'яту річницю створення бригади

Також вітав своїх бійців і командир бригади – підполковник Олексій Трубніков.

«Бажаю в цій нелегкій справі витримки і наснаги, Ми всі разом, солдати, сержанти, офіцери виборюємо нашу перемогу, тому що ми – захист нашої країни. Пишаюсь тим, що очолюю «Князівську» бригаду і вірю, що ми разом здолаємо ворога. Не дарма гасло нашої бригади – «Бій хоробрих любить!»», – сказав підполковник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
14 лютого 2024
12 січня 2024
06 січня 2024
23 грудня 2023
05 грудня 2023
25 листопада 2023
23 листопада 2023
17 листопада 2023