Поділитись:

На Львівщині студенти училища влаштували першокурсникам «посвяту»-побиття (відео)

Неділя, 10 грудня 2023, 15:02
На Львівщині студенти училища влаштували першокурсникам «посвяту»-побиття (відео)

У гуртожитку на Львівщині старшокурсники жорстоко побили студентів першого курсу. Після того, як відео інциденту потрапило в соцмережі, на нього відреагували поліцейські.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

На відео видно, як старші хлопці у боксерських рукавичках почергово б’ють молодших в груди та в обличчя, після чого постраждалі не можуть стояти на ногах і присідають.

Місцеве видання «Золочів.нет» повідомляє, що інцидент трапився пізно увечері в гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, яке розташоване у селі Червоне Золочівського району Львівщини.

Студенти старших курсів влаштували своїм молодшим колегам так звану «посвяту», під час якої били їх.

Директорка закладу Тетяна Салабай у коментарі виданню сказала, що «не може зрозуміти такої жорстокості дітей». Вона додала, що після того, як побачила відео, повідомила поліцію, тепер справою мають займатися правоохоронці.

Як встановили співробітники Золочівського районного відділу поліції, подія сталась у жовтні в гуртожитку професійного училища. Усі учасники події встановлені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Начальник сектору дізнання Золочівського РВП Віталій Гудима повідомив, що наразі проводяться первинні слідчі дії – опитування учасників інциденту, встановлення обставин події, тому більше інформації поки не розголошується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
18 квітня 2024
10 квітня 2024
16:34
04 квітня 2024
25 березня 2024
08 березня 2024
05 березня 2024
15 лютого 2024
11 лютого 2024
09 лютого 2024