Поділитись:

«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)

Субота, 09 грудня 2023, 16:51
«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)

Родині загиблого нацгвардійця Віктора Сіжука вручили орден «За мужність» III ступеня. 

Про це 9 грудня повідомили на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Молодший сержант Сіжук Віктор ветеран війни та учасник бойових дій, проходив службу на посаді командира евакуаційного відділення взводу технічного обслуговування озброєння та техніки батальйону оперативного призначення, в одному з підрозділів Національної гвардії України. При виконанні чергового завдання поблизу Бахмута, у лютому 2023 року, отримав поранення несумісні з життям.

«Віктор був єдиним цілим зі мною. Він стояв горою за свою родину і товаришів. Йому було тридцять п'ять. Коханий чоловік, мужній, люблячий тато своєї донечки. Він дійсно для мене герой, який з першого дня війни зробив свій вибір. «Я йду захищати свою батьківщину заради сім'ї й майбутнього донечки», – це була його позиція, якій я не змогла перечити», – пригадує дружина загиблого Наталія.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нацгвардійцю присвоїли орден «За мужність» III ступеня.

«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)«Стояв горою за родину і товаришів»: на Волині родині загиблого нацгвардійця вручили його нагороду (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
02 травня 2024
01 травня 2024
14:18