Поділитись:

У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2023, 15:40
У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)

Жителі Луцької територіальної громади попрощалися з військовослужбовцями Миколою Мялковським та Романом Образцовим, які віддали свої життя у війні з російськими загарбниками. Сьогодні, 8 грудня, Героїв відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку.

Про це 8 грудня повідомили у Луцькій міській раді.  

Лучанин Мялковський Микола Миколайович (27.06.1995 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 4 грудня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Лучанин Образцов Роман Васильович (08.05.1971 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Виконуючи бойові завдання щодо захисту Батьківщини, отримав декілька баротравм (контузій). Помер 5 грудня від гострого інфаркту міокарда.

Після завершення панахиди домовини з тілами захисників прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Поховали Миколу Мялковського та Романа Образцова у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція сайту новин Волині «Конкурент» висловлює співчуття рідним і близьким загиблих.

У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото)У Луцьку попрощались з Героями Миколою Мялковським та Романом Образцовим (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів