Поділитись:

Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)

П'ятниця, 08 грудня 2023, 15:32
Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)

Співак Монатік, який родом з Луцька, презентував свій перший літературний твір «Книга мрій».

«Я писав «Книгу мрій» з любов'ю, теплом і вірою в мрії ще до повномасштабного російського вторгнення в Україну», – поділився зірковий лучанин у соцмережах.

На презентацію підтримати співака прийшли його сини, дружина та друзі. Монатік поділився, що цінує усіх, хто його підтримав у цій письменницькій справі.

«Перечитуючи її сьогодні дітям, сам собі нагадую важливі речі, які мало не забув. Занурившись у світ великої та страшної війни, світ мрій має ймовірність згасати. Ця книга спонукає його знову засяяти, не дивлячись ні на що. Адже мріяти так важливо!

Довгоочікувана подія — презентація тої самої «Книги мрій», над якою дуже довго працював, нарешті здійснилася», – зазначив він.

Дмитро вважає, що місія книги – мотивувати мріяти наше майбутнє покоління і перетворювати мрії на цілі.

«Дякую моїй сім'ї за підтримку і те, що були поруч! Наш Даня навіть дав своє перше інтерв'ю. Як же я кожним з Вас пишаюся! Нумо мріяти», – не стрмував емоцій артист.

Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото)Артист з Луцька MONATIK презентував свою книгу для малюків (фото) 

Нагадаємо: фото прутня від Монатіка з Луцька розбурхало мережу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів