Поділитись:

Шість пожеж за добу: на Волині горіли житлові будинки, сараї та лазня

П'ятниця, 08 грудня 2023, 11:28
Шість пожеж за добу: на Волині горіли житлові будинки, сараї та лазня

Протягом доби рятувальники ліквідували шість пожеж на території Волинської області.

Про це у п'ятницю, 8 грудня, повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

У селі Світязь Шацької громади рятувальники ліквідували пожежу в господарській споруді, у селі Пожіг Любешівської громади – в дерев’яній лазні, а в селі Гута-Боровенська – в житловому будинку. За попередніми даними, в усіх трьох випадках горіння спричинило коротке замикання електромережі.

Імовірно, через необережне поводження з вогнем власника при утилізації попелу на території приватного домогосподарства в Любомлі горіла дерев’яна дровітня. Горіння ліквідували рятувальники 10-ї ДПРЧ.

Через необережність з вогнем невстановлених осіб трапилася також пожежа в господарській споруді в с. Воєгоща Камінь-Каширської громади. Пожежа ліквідована силами рятувальників 8-ї ДПРЧ та працівників місцевої пожежної охорони с. Воєгоща.

Увечері на лінію 101 надійшло повідомлення про пожежу в господарській споруді, що перекинулася на покрівлю й перекриття розташованого упритул житлового будинку у селі Грем’яче Цуманської громади. На гасіння пожежі залучені сили і засоби місцевої пожежної охорони селищ Цумань і Олика, а також 1-ї ДПРЧ м. Луцька та пожежно-рятувального поста с. Деражне з Рівненщини. Горіння ліквідоване. Потерпілих та жертв немає. Причина пожежі встановлюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів