Поділитись:

Meta запустила власний генератор зображень

П'ятниця, 08 грудня 2023, 00:59
Meta запустила власний генератор зображень

Meta розгортає власний генератор зображень на основі штучного інтелекту Imagine with Meta. Для того щоб нейромережа створила картинку, користувачі мають у текстовому полі написати, що вони хочуть побачити.

Про це пише Бабель.

Сервіс є безкоштовним, але наразі працює лише у США. Розробники обіцяють згодом усунути несправності, щоб генератор функціонував і в інших країнах.

Imagine with Meta працює на основі Emu від Meta – інструменту на базі штучного інтелекту, який представили минулого місяця. Завдяки текстовим підказкам користувача Emu створює зображення і відео та редагує їх.

Протягом наступних тижнів Imagine with Meta наноситиме невидимі водяні знаки на зображення. Їх генеруватиме та виявлятиме штучний інтелект, стверджують розробники.

«Багато зображень, створених за допомогою наших інструментів, уже мають видимі водяні знаки, що вказують на використання ШІ, аби їх не сплутали з людською роботою. Найближчими тижнями ми додамо невидимі водяні знаки до зображення для підвищення прозорості. Хоча ці знаки й непомітні для людського ока, їх можна виявити за допомогою відповідної моделі. Вони стійкі до звичайних маніпуляцій із зображеннями, як-от кадрування, зміна кольору (яскравості, контрасту, шуму), знімки екрану, накладання наліпок тощо», — зазначають у Meta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів