Поділитись:

Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)

Четвер, 07 грудня 2023, 15:04
Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)

Луцький зоопарк замилував зимовими краєвидами.

Нову добірку світлин опублікували на сторінці звіринця у фейсбуці.

«Краса і тиша, затишок і спокій. Просто спинитися, дихати і не думати. Роздивлятися гіллячку під снігом. Або льодяні візерунки. Зрадіти сніговим розвагам звіряток. Або зіщулитися, коли на ніс впаде сніг з гілок... Зосередитися на відчуттях тут і вже, аби втому перетворити в силу рухатися далі.

Психологи радять заземлятися. У нас це зробити просто. Бо ніщо не зцілює душі так, як спілкування з природою. Приходьте. І шукайте тепло в собі навіть холодної зими. Бо на вулиці - лиш пори роки. А погода - це те, що у нас всередині.

Працюємо, донатимо, віримо у перемогу. Чекаємо у найкомфортнішому місці відпочинку на природі на території міста», – йдеться у дописі.

Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото)Луцький зоопарк кличе заземлятися (фото) 

Фото Олега Міткевича 

ИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18 квітня 2024
16 квітня 2024
15 квітня 2024
13:40
14 квітня 2024
11 квітня 2024
09 квітня 2024
07 квітня 2024