Поділитись:

У Володимирі хлопчик, який повернувся додому, налякав злодіїв у своїй квартирі

П'ятниця, 01 грудня 2023, 07:46
У Володимирі хлопчик, який повернувся додому, налякав злодіїв у своїй квартирі

У Володимирі злодії відімкнули двері та пробралися до квартири у багатоповерхівці, що на вулиці Ковельській. 

Це сталося ввечері 28 листопада, – пише БУГ.

Коли дитина повернулася з тренувань додому, то не змогла відкрити двері власним ключем. На допомогу прийшли сусіди, але їм також не вдалося цього зробити. Як виявилося, у той час в квартирі уже перебували двоє злодіїв, які змогли проникнути в житло.

Згодом сусіди, не змігши відкрити двері, пішли у свою оселю, хлопчик на їхню пропозицію зайти до них відмовився і залишився чекати батьків. Зрозумівши, що на сходовій клітці залишилася тільки дитина, злодії різко відкрили двері, від чого хлопчик впав, і втекли.

Про випадок повідомили маму дитини, вона прибігла додому і викликала правоохоронців.

Як повідомили БУГу у Володимирському РВП, злодії встигли викрасти золоті сережки із квартири. На виклик прибула слідчо-оперативна група, зняла відбитки пальців, пошкоджену серцевину замка відправили на експертизу в Луцьк. Наразі встановлюються всі обставини події, вивчаються відео з камер спостережень, щоб встановити особи крадіїв.

Злодіям загрожує покарання за ч. 4, ст. 185 Кримінального кодексу України (вчинення крадіжки в умовах воєнного стану) у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів