Поділитись:

Блокада кордону: польська поліція розігнала українських мітингувальників

Середа, 29 листопада 2023, 23:15
Блокада кордону: польська поліція розігнала українських мітингувальників

Польська поліція не дозволила українським водіям влаштувати мирний протест. Ситуація на українсько-польському кордоні стабільно напружена. Три з половиною тисячі фур зараз стоять у черзі на різних пунктах пропуску.

А компанії-перевізники заявляють про мільйони збитків, – йдеться в сюжеті Аверсу.

Вже четвертий тиждень на українсько-польському кордоні колотнеча: польські перевізники заблокували пункти пропуску для українських. Основна вимога з боку блокувальників – щоб українським транспортним компаніям відновили дозволи на вантажоперевезення в межах ЄС. Блокада кордону відбувається на чотирьох з восьми пунктів пропуску. Станом на сьогодні черга простяглась на 10 км.

Як розповів голова ради регіону учасників асоціації міжнародних автомобільних перевізників Віктор Козак, заблоковані шофери намагались влаштувати акцію протести, перекривши дорогу. Щоправда з акції нічого не вийшло, адже на місце приїхала польська поліція.

«Мітингувальники ходили по пішохідному переході, а польська поліція не давала їм цього робити. Це був тихий мирний страйк наших водіїв,  а вони і цього не давали робити», – каже пан Віктор.

Деталі – дивіться у сюжеті:​​​​​​​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
27 квітня 2024
26 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
10:16