Поділитись:

На дорогах – суцільна «каша»: Луцьк виявився не готовим до зими (відео)

Середа, 29 листопада 2023, 19:02
На дорогах – суцільна «каша»: Луцьк виявився не готовим до зими (відео)

У Луцьку 28 листопада – сніжило. Ввечері снігопад посилився, і як результат – усі дороги та тротуари міста позамітало. Через те, що цілий день очисної техніки на дорогах не було, під вечір усе замерзло, а зверху над льодом утворилися «каша». У місті та в області трапилися за цей час чимало аварій.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

У Луцьку на вулиці Шевченка підрозділ служби 101 відбуксирував карету швидкої допомоги, водій якої не впорався з керуванням та з'їхав на узбіччя. Також на вулиці Глушець зіткнулися дві автівки

Поблизу села Тростянець Луцького району рятувальники деблокували тіло загиблого водія легкового автомобіля, відбуксирували автобус на узбіччя. У Горохові на вулиці Львівській за допомогою спеціального обладнання деблокували водія легкового автомобіля та передали медикам.

Ситуація на дорогах – край небезпечна. 

Щойно про проблеми на засніжених дорогах лучани почали писати у соцмережах, мер Ігор Поліщук опублікував на своїй сторінці, що «наразі в місті в супроводі поліції працює 7 снігоочисних автомобілів з посипальними приладами, 6 тракторів з посипальними приладами по тротуарах та 1 потужний трактор в селах громади. Техніка працюватиме протягом усієї ночі та зранку».

Обурені лучани ж писали, що результат на ранок каже зовсім інші речі. 

«Нічого не почищено!Я вже стримуюсь, щоб зла не написати! Все стоїть, йти неможливо,Рованці, Львівська,Гнідава,Даньшина,Потебні – це не Луцьк?!...Гарно прозвітували, пане мер! Шкода, що на ранок результат не дуже. Таке враження, що відразу після інспекції техніка підняла відвали і поїхала в гараж. Принаймні там, де я щойно проїхав – Кравчука, Конякіна, Ківерцівська...», – писали люди у коментарях. 

І таких коментарів десятки. 

Хоч мер Луцька зазначав, що техніка працюватиме усю ніч, на ранок ситуація стала ще гірше. Через нерозчищені дороги місто – у суцільних заторах. Але від снігу потерпають не тільки водії, на тротуарах його ще більше. 

«Станом на 9.00 центральні вулиці ніхто не чистив і жодної техніки чи комунальних служб не видно!!! Тротуари це взагалі жах! Люди Їдуть по проїжджій частині! Ви не фото робіть, а працюйте з 6 ранку хоча б!!!! Ганьба такій мерії!!!», – пишуть містяни. 

Як повідомляли журналістам телеканалу лучани, деякі вулиці, складається враження, що, взагалі, не розчищали. 

Ситуація у Луцьку – у відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів