Поділитись:

Авіакомпанії на ринку України: з ким дешево літати (інфографіка)

Середа, 15 березня 2017, 21:00

Експерти й прості українці роблять обнадійливі прогнози щодо ринку авіакомпаній-лоукостерів, їх напрямків і цін на квитки.

"Слово і Діло" вирішило показати, кому на ринку дешевих авіаперевезень складе конкуренцію ірландський лоукостер Ryanair, який незабаром зайде на ринок перевезень України.

Наразі в Україні, крім загальновідомої WizzAir, літають одразу кілька бюджетних авіакомпаній. Поки що географія рейсів найширша саме в угорського лоукостера: їхні борти літають із Києва до Мюнхена, Копенгагена, Варшави, Лондона та ще 13 міст Європи. В кінці літа авіакомпанія планує також возити пасажирів зі столиці до Франкфурта, Познані й Любліна. Зі Львова 18 червня будуть запущені рейси до Берліна. Ціна квитка стартує від 20 доларів.

Бортами турецької Atlasjet із Харкова, Львова та Запоріжжя можна дістатися до Стамбула, а іншої компанії з Туреччини – Pegasus – із Києва до Анкари. До сонячних Барселони та Рима можна відносно недорого злітати "на крилах" іспанської Vueling.

Щодо Ryanair, то вже відомо, що авіакомпанія з 2017 року почне роботу в Україні з того, що возитиме пасажирів зі Львова й Києва до голландського Ейндховена.

Надрукувати
мітки:
коментарів