Поділитись:

Які компанії інвестують у Волинь мільйони євро під час війни

Вівторок, 28 листопада 2023, 22:10
Які компанії інвестують у Волинь мільйони євро під час війни

Державна служба статистики повідомляла, що у 2022 році обсяг капітальних інвестицій в Україні у 2022 році впав майже на 40%.

У новому випуску програми «Прайм-Тайм» на телеканалі «КонкурентTV» заступник начальника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської обласної військової адміністрації Андрій Ткачук розповів, чи залучає Волинська область інвестиції під час війни.

Андрій Ткачук навів висловлювання керівника американсько-української торгової палати: «На сьогоднішній день досить ризиковано інвестувати в Україну, але ще більш ризиковано не інвестувати».

Це вислів показує, що у питання інвестицій в Україну важливо бути першими і втрачати свою можливість у подальшій діяльності.

Про потужну інвестицію у Волинь, під час війни, оголосив гігант Nestle. Компанія офіційно анонсувала інвестицію в сумі 42 мільйона євро у завод по виробництві локшини швидкого приготування.

«Для нашого регіону це у майбутньому плюс 1500 робочих місць, це плюс в експорті, від сьогоднішнього об’єму, мінімум в 2 рази, це нові напрямки для співпраці з нашими аграрними виробниками», – каже він.

Орім того, Андрій Ткачук розповів, що вже проведено ряд зустрічей щодо релокації певних потужностей харківського підприємства. Також є позитивні зрушення у питання створення індустріальних парків.

Детальніше у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів