Поділитись:

З початку року у Луцьку й Ковелі зловили майже тисячу п'яних водіїв

Вівторок, 28 листопада 2023, 15:41
З початку року у Луцьку й Ковелі зловили майже тисячу п'яних водіїв

З початку року патрульні Луцька і Ковеля склали адмінматеріали на 974 водіїв, які керували транспортним засобом в нетверезому стані, упродовж останнього місяця кількість громадян, яких виявили за кермом напідпитку, становить 94 особи.

Про це у вівторок, 28 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Правоохоронці повідомили результати освідування на драгері лише деяких з них:

  • 2, 67 проміле показав алкотестер у водія Daewoo, якого під час патрулювання на вулиці Набережній в Луцьку зупинили за проїзд регульованого пішохідного переходу на забороняючий сигнал світлофора.
  • 2, 54 проміле виявив драгер у керманича Daewoo, який на проспекті Відродження в Луцьку порушив вимогу знаку «Рух тільки праворуч».
  • 2, 48 проміле – результат освідування водія Skoda, якого зупинили на вулиці Модеста Левицького у Ковелі, коли той в темну пору доби їхав з несправною фарою в режимі ближнього світла.

«Друзі, ми не розуміємо, що змушує водіїв сідати за кермо п’яними, але точно знаємо, які небезпечні наслідки несуть такі безвідповідальні дії», – додали у патрульній поліції.

Нагадаємо: водія Audi, якого спіймали у стані наркотичного сп’яніння у центрі Луцька, оштрафували на 17 тисяч та на рік позбавили водійського посвідчення.

З початку року у Луцьку й Ковелі зловили майже тисячу п'яних водіїв 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів