Поділитись:

Ця дата принесе багато щастя: коли прикрашати ялинку за новим стилем

Субота, 25 листопада 2023, 06:43
Ця дата принесе багато щастя: коли прикрашати ялинку за новим стилем

Вічнозелена красуня вважається необхідним атрибутом для святкування новорічних свят: коли найкраще прикрашати ялинку.

Прикрашати будинок і ялинку до свят рекомендують тоді, коли у вас є на це час і бажання, хоча суперечки навколо цього питання не вщухають, – пише ТСН. Але експерти найкращим варіантом вважають підхід – «коли самому захочеться». Розповідаємо, коли цього року найкращий час для прикрашання ялинок та оселі.

Коли прикрашати ялинку 2023 року

До новорічних свят ще кілька тижнів, але на вулицях уже панує різдвяна метушня. У магазинах розвісили гірлянди й вогники, виклали на прилавки сезонні продукти та подарунки. Та чи варто поспішати прикрашати свої оселі?

За традицією, ялинку прикрашають у четверту неділю перед Різдвом. 2023 року цей день припадає на неділю, 3 грудня. Втім, психологи, експерти й фахівці з тайм-менеджменту мають різні погляди на те, коли саме прикрашати свої оселі до новорічних свят. Виявляється, у кожного періоду прикрашання є свої переваги.

Яка дата прикрашання ялинки принесе найбільше щастя: поради експертів

Професорка Сюзанна Деггс-Вайт, докторка філософії, яка спеціалізується на емоційних переходах і жіночих стосунках, для видання Yahoo Life розповіла про користь прикрашання ялинки заздалегідь.

«Яскраві вогники ялинкових прикрас пробуджують у нас спогади з дитинства. Тим самим ми поринаємо в казковий світ, відключаючись від повсякденної рутини. Якщо ми починаємо прикрашати свої оселі раніше, то повністю занурюємося у святковий настрій, швидше відновлюємо душевну рівновагу», - пояснює докторка.

Еліс Бойз, авторка книги «Продуктивність без стресу», погоджується з такою думкою:

«Світло й затишок у домі заспокоюють нас, зачаровують і дарують відчуття свята. Такий стан дає нам силу для того, щоб пережити всі стресові ситуації, що виникатимуть у майбутньому. Для людей, які схильні до сезонних осінньо-зимових депресій, новорічні свята є вкрай потрібними, щоб відновитися і набратися сил».

А тренерка із тайм-менеджменту Рашель Ісіп зазначила:

«Коли ви прикрашаєте будинок до різдвяних свят заздалегідь, ви отримуєте казковий настрій і простір для того, щоб робити те, що ви любите. Прикрашений будинок стане затишним і казковим місцем, де ви можете насолоджуватися спокоєм і красою наодинці чи разом із родиною».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів