Попрацював 3 місяці: у Луцьку продають новий заклад (фото)

Четвер, 23 листопада 2023, 16:10

У Луцьку продають новий заклад «THE BOX», який відкрився у серпні в ЖК «Яровиця». «THE BOX» тоді анонсували подачу страв у стильних фірмових коробочках-«боксиках» для того, аби ними можна було комфортно ласувати будь-де.

Про те, що продається заклад харчування, стало відомо з оголошення на одній з платформ для продажів.

Власники зазначили, що кафе виставили на продаж із налагодженою роботою, технологічними картками, доставкою товарів, навченим персоналом під ключ.

 

«Маємо договора із містер ам та глово. Всі меблі виконано на замовлення із якісних матеріалів, до кавової машини підключена система фільтрів води. Є санвузол, кладова, система охорони із дачиками ajax, кондиціонер cooper&hunter - розрахований на дане приміщення. Ведення закладу не вимагає великого штату працівників або складних операцій», – йдеться в оголошенні.

 

Нагадаємо: у Луцьку відкрили оновлену квіткову крамницю.

Заклад новий, працює лише три місяці, проте, за словами автора оголошення, вже має велику базу клієнтів, постійсний стабільний дохід і стабільні денні виручки.

 

«Використовується система ведення чеків смпос, де можна подивитись статистику за вечь час роботи, чеки всі фіскальні. Дані надаємо при зустрічі.
Заклад має перспективу для росту, і розвитку за рахунок залучення клієнтів з інших районів міста.

Ви отримаєте готову сторінку в інстаграмі вже з певною пропрацьованою цільовою аудиторією, яка може розширятися.
Заклад також оптимізований для роботи при виключенні світла, може виконувати свої функції при роботі генератора 3-5 квт.

Приміщення в оренді, на хороших умовах, в новому жк Яровиця, що в центральній частині міста, за невелику плату(67 кв м)», – йдеться в оголошенні.

 

Власники зазначили, що вартість розкажуть уже при зустрічі з тими, хто зацікавиться.

Нагадаємо: у Луцьку закрили кафе «СитоП'яно», що на проспекті Соборності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: