Поділитись:

«Волинь» не повернеться до професійного футболу у 2024 році

Четвер, 23 листопада 2023, 11:45
«Волинь» не повернеться до професійного футболу у 2024 році

Луцький ФК «Волинь» не повернеться до професійного футболу наступного року. Швидше за все, «Волинь» пропустить ще щонайменше один сезон.

Про це пише Sport Arena.

У березні 2023 року головний тренер Волині U-19 Альберт Шахов говорив про можливість для першої команди луцького клубу заявитись у Другу лігу. За тодішніми словами спеціаліста, «клуб призупинив свою діяльність, але не ліквідований».

Проте влітку «Волинь» була виключена із Професійної футбольної ліги разом із ще чотирма клубами, які не подали заяв про продовження тимчасового призупинення участі у змаганнях сезону 2023/24, не сплатили членські внески та не продовжують свою діяльність.

У вересні ексгравець та тренер луцької команди Тарас Міхалик повідомив, що про повернення «Волині» у професійний футбол питання поки що не стоїть. За його словами, інвестор відмовився від фінансування.

«Зараз є дитяча школа, а клуб припинив своє існування», – заявив Тарас.

«Волинь» посіла десяте місце у підсумковій турнірній таблиці сезону 2021/22 у Першій лізі, який було завершено достроково через вторгнення російських військ в Україну. З того часу неодноразово поставало питання про поновлення виступів луцьким клубом, але поки що цей варіант реалізувати не вдалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів