Поділитись:

На трасі Київ – Ковель – Ягодин авто протаранило блокпост – четверо травмованих (фото)

Середа, 22 листопада 2023, 12:52
На трасі Київ – Ковель – Ягодин авто протаранило блокпост – четверо травмованих (фото)

У дорожньо-транспортній пригоді на трасі Київ – Ковель – Ягодин травмувалися четверо осіб, серед яких двоє – неповнолітні.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

ДТП трапилась ввечері у вівторок, 21 листопада, у Сарненському районі на трасі Київ – Ковель – Ягодин. Про аварію поліцейським о 21:06 повідомили медики «швидкої».

Слідчо-оперативна група на місці події з'ясувала, що 25-річний водій автомобіля Citroën Jumpy не врахував стан дорожнього покриття, не вибрав безпечної швидкості руху, проігнорував встановлені обмежувальні знаки та припустив зіткнення з бетонними блоками блокпоста.

У салоні також перебувало четверо осіб – усі жителі села Лінчин колишнього Березнівського району. Пасажирів віком 13, 14, 20 та 23 років доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги їх відпустили.

Водій за результатами огляду на стан сп'яніння був тверезий.

Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

На трасі Київ – Ковель – Ягодин авто протаранило блокпост – четверо травмованих (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин авто протаранило блокпост – четверо травмованих (фото)На трасі Київ – Ковель – Ягодин авто протаранило блокпост – четверо травмованих (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів