Поділитись:

Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)

Субота, 18 листопада 2023, 20:07
Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)

У селі Копачівка на вулиці Центральній керманич Chery, рухаючись по другорядній дорозі, не надав перевагу у русі вантажівці Mercedes. Через зіткнення легковик відкинуло в сторону, де він зіткнувся ще з автомобілем Mercedes. 

Про це 18 листопада повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волині.

«Сьогодні, у селі Копачівка на вулиці Центральній трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Патрульні зʼясували, що керманич Chery Amulet рухаючись по другорядній дорозі не надав перевагу у русі вантажівці марки Mercedes-Benz Atego. Через зіткнення легковик відкинуло в сторону, де він здійснив ще одне зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz 200, який зупинився, щоб надати перевагу у русі іншим транспортним засобам», – йдеться у повідомленні.

Автівки отримали механічні пошкодження, учасники автопригоди не травмувалися.

На 50-річного чоловіка, що порушив правила дорожнього руху поліцейські склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)Chery не пропустив вантажівку: у Луцькому районі – серйозна ДТП (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів