Поділитись:

Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)

Субота, 18 листопада 2023, 17:42
Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)

Майже три роки волинський прикордонник Максим разом зі своєю чотирилапою напарницею Ельзою несуть службу на українсько-польському кордоні.

Про це 18 листопада повідомили на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Службовий собака натренований на пошук наркотичних речовин. Підготовка Ельзи проходила легко, оскільки представники породи лабрадор явно отримують задоволення від процесу навчання.

«Вона завжди в гарному настрої. Ельза спокійна та доброзичлива, але не до правопорушників. Собака з легкістю виявляє заборонені речовини, які зловмисники намагаються провезти через кордон. Їх від неї не сховати», – характеризує свою напарницю кінолог Максим.

Лише цьогоріч Ельза з десяток разів знаходила наркотичні речовини у подорожніх. Заборонене вона занюхає будь-де: чи то в особистих речах, чи в конструктивних особливостях транспортних засобів. Проти її гострого нюху правопорушники безсилі.

Разом прикордонний тандем і поза службою, адже Ельза відразу стала улюбленим членом сім'ї прикордонника.

Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото)Волинська Ельза винюхує заборонене будь-де (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 квітня 2024
25 квітня 2024
24 квітня 2024
17:09
16 квітня 2024
06 квітня 2024
27 березня 2024
07 березня 2024
06 березня 2024