Поділитись:

Підприємцям із Донецька і Луганська розповіли про можливості для бізнесу в Луцьку

Вівторок, 14 березня 2017, 12:52

У Луцьку з робочим візитом перебувають представники малого та середнього бізнесу Донецької та Луганської областей.

Підприємці з Донецької та Луганської областей зустрілись із керівництвом Луцької міської ради. Зустріч відбулась 14 березня у залі засідань департаменту "ЦНАП".

Секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко розповіла присутнім, що подібні візити відбуваються часто саме для депутатів з Південно-Східної України, які приїжджають в Луцьк і обмінюються досвідом.

"Ви будете мати цікавий візит на підприємство "Модерн-Експо", і, думаю, вам буде цікаво ознайомитись з можливостями, які в нас є для розвитку бізнесу і оцінити географічні переваги розташування міста", – сказала підприємцям Юлія Вусенко.

Заступник директора департаменту економічної політики Сергій Омельчук презентував гостям діловий потенціал міста.

Він розповів про кількість населення міста, про стан освіти, науки та медицини та про програми, в рамках яких здійснюється чимало заходів з тепло- та водопостачання тощо.

"Водопостачання в Луцьку унікальне, бо відповідає навіть тим нормам, які вже відмінені. Напевно, в Луцьку найкраща вода, яка добувається з артезіанських свердлових", – сказав Сергій Омельчук. Також він ознайомив присутніх й з тим, які події та фестивалі відбуваються в місті упродовж року.

"Ми зацікавлені в бізнесі, але якщо ви приїдете з друзями, ми вас щиро приймемо", – додала Юлія Вусенко.

Підприємці цікавилися тим, що в Луцьку розвивається найбільше: туризм чи промисловість, де можна знайти і подивитись календар подій і чи зацікавлене місто у розвитку та розповсюдженні екопродукції.

Після запитань-відповідей представників малого та середнього бізнесу з Луганської та Донецької областей запросили оглянути та ознайомитися із роботою департаменту "ЦНАП".

Надрукувати
мітки:
коментарів