Поділитись:

Аварія під Луцьком: постраждалий велосипедист – в реанімації (фото)

П'ятниця, 17 листопада 2023, 10:26
Аварія під Луцьком: постраждалий велосипедист – в реанімації (фото)

Під Луцьком 22-річний житель Рівненщини збив велосипедиста та втік з місця ДТП. Автомобіль вилучили та помістили на арештмайданчик.

Пригода трапилася у середу, 15 листопада, по вулиці Об’їзній у селі Струмівка, – повідомили у пресслужбі волинської поліції.

Невідомий водій збив велосипедиста, 31-річного лучанина, який рухався по узбіччю проїжджої частини. Постраждалого у важкому стані госпіталізували у відділення реанімації. Водій з місця пригоди втік.

Оперативники, провівши ряд розшукових заходів, встановили транспортний засіб, причетний до вчинення ДТП та розшукали його власника.

Водієм виявився 22-річний житель Рівненської області, його доставили до медичного закладу для проведення освідування, результати очікуються.

За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Аварія під Луцьком: постраждалий велосипедист – в реанімації (фото)Аварія під Луцьком: постраждалий велосипедист – в реанімації (фото)Аварія під Луцьком: постраждалий велосипедист – в реанімації (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів