Поділитись:

«Військова пошта» передала волинським бійцям дрони, антени та батареї

П'ятниця, 17 листопада 2023, 10:18
«Військова пошта» передала волинським бійцям дрони, антени та батареї

Військову пошту добре знають по всій лінії фронту: сотні і сотні бійців різних підрозділів отримують необхідні засоби, консультативну та логістичну допомогу від цих волонтерів, а автомобілі з шевроном «Військова пошта» – це вже звичне щоденне явище на фронтових шляхах Донбасу, Харківщини, Запорізького та Південного напрямків.

Про досвід роботи з військовою поштою поділилися у 100-ій волинській бригаді тероборони.

За словами військових, відмінною рисою цих хлопців є підхід до надання допомоги військовим: спочатку – тісна взаємодія з підрозділом, детальне вивчення потреби і лише тоді - виконання запиту. Такий порядок, як заявляють волонтери, дає можливість віднайти ті підрозділи, які використають отримані засоби з максимальною ефективністю: від дронів до автомобілів, від медичних засобів до засобів РЕБ - все лише у вмілі руки та за реальною необхідністю.

«Ми ніколи не передаємо допомогу людині, яку в очі не бачили безпосередньо на фронті і за яку не впевнені на 100%», – наголошує голова організації Павло Цапюк, який вкотре прибув до підрозділів 100 бригади із черговим цінним вантажем.

Цього разу хлопцями із Військової пошти було доставлено FPV-дрони, акумуляторні батареї, електронні комплектуючі, антени та інші корисні елементи для роботи нашого РУБпАКу.

«В тому числі волинські військові отримали і чергову партію «Народних дронів» та наземну станцію звʼязку від МАДЯР / Фундація розвитку закарпатського мистецтва, за що ми щиро вдячні нашому колезі в льотній справі!

То ж тиснемо руку нашим друзям із Військової пошти за їхній вклад на нашому спільному шляху до Перемоги!» – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів