Поділитись:

В Україні з'явилася інтерактивна мапа з безоплатними цифровими освітніми центрами

Четвер, 16 листопада 2023, 22:12
В Україні з'явилася інтерактивна мапа з безоплатними цифровими освітніми центрами

В Україні з'явилася інтерактивна мапа з цифровими освітніми центрами для навчання та соціалізації учнів і учениць. Уже функціонують 154 такі центри в 17 областях.

Цифрові освітні центри не можуть замінити закладів освіти, але надають доступ до онлайн-навчання та спілкування з однолітками, повідомляє МОН. Про це пише УП.Життя.

Кожен освітній простір має розклад академічних і позашкільних активностей, а також все необхідне для навчання – від гаджетів до матеріалів для гри й дозвілля.

Тут діти можуть спілкуватися з однолітками, отримувати допомогу в підготовці до іспитів чи профорієнтаційну підтримку.

Усі послуги є безоплатними.

Щоб долучитися до занять, достатньо поспілкуватися із тьютором/фасилітатором та отримати розклад.

Уже функціонують 154 такі центри в 17 областях: Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Житомирській, Вінницькій, м. Києві та Київській області, Черкаській, Миколаївській, Одеській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Харківській.

Конкретних адрес не називають з міркувань безпеки, утім на інтерактивній мапі доступні номери, за якими можна дізнатися детальну інформацію.

Щоб отримати докладну інформацію про роботу центрів, телефонуйте на гарячу лінію – 0 800 409 845 (графік роботи гарячої лінії з 10:00 до 16:00).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів