Поділитись:

Географія співпраці дуже широка: Зеленський про посилення ППО

Четвер, 16 листопада 2023, 20:48
Географія співпраці дуже широка: Зеленський про посилення ППО

Географія співпраці заради повітряного щита для України дуже широка і можливості української протиповітряної оборони (ППО) збільшуються.

Про це у вечірньому зверненні сказав президент Володимир Зеленський, – пише Суспільне.

Він подякував військовим, які захищають небо, а також партнерам, які допомагають засобами ППО.

«Географія нашої співпраці заради повітряного щита для України дуже широка. Не все зараз можна розказати публічно. Але що абсолютно точно, то це те, що Україна постійно стає сильнішою. Можливості нашої ППО збільшуються», — сказав президент.

За словами Зеленського попереду ще багато роботи.

«Звичайно, це ще не 100% захисту. Багато роботи попереду. Такі міста, як Харків, такі регіони, як Донеччина й Запоріжжя, потребують більше систем, більше безпеки. Це завдання є в усіх наших дипломатів, у всієї нашої держави», – сказав він.

Президент привітав з професійним святом працівників радіо, телебачення та звʼязку і подякував їм за зусилля, спрямовані на інформування людей і захисту від російської дезінформації.

Зеленський зустрівся з новим міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Камероном.

«Це його перший робочий візит на цій посаді. Візит в Україну. Я вдячний за увагу до нашої держави, до наших людей і за цей сигнал світові. Сигнал, що, допомагаючи Україні, допомагаєш глобальній стабільності. Ми говорили і про фронт, про зброю для наших воїнів, про деякі дуже важливі й чутливі питання міжнародних відносин», — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
27 березня 2024
26 березня 2024
25 березня 2024
19 лютого 2024
06 січня 2024
04 січня 2024
01 грудня 2023
27 листопада 2023
22 листопада 2023