Поділитись:

Скільки коштують теплі чоловічі штани на ринку у Луцьку (відео)

Середа, 15 листопада 2023, 19:53
Скільки коштують теплі чоловічі штани на ринку у Луцьку (відео)

На  Варшавському базарі у Луцьку є великий вибір чоловічих штанів. Тут можна знайти собі до смаку і джинси і класичні брючні штани.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «КонкурентTV».

Теплі зимові штани з кишенями на базарі вартують 1150 грн. А джинси тут можна знайти з різними утеплювачами. При купівлі нових джинсів на холодну пору року, звичайно ж, пріоритет надається теплим моделям. Продавчині на базарі у Луцьку пропонують утеплені джинси: є на євро-байці та на флісі.

До слова, євро-байка – це натуральний матеріал, який виготовляється із волокна бавовни та шерсті Євро-байка якнайкраще підійде на холодну осінь та температуру до +2°C. Такий утеплювач непомітний на джинсах та ніяк не впливає на їхній зовнішній вигляд.

Фліс виготовляється із поліестеру. Тактильно та структурно тканина нагадує шерсть. Цей матеріал відмінно зберігає тепло, є антибактеріальним. Він чудово пропускає повітря, що дозволяє комфортно себе почувати в будь-яку погоду. Джинси, утеплені флісом підійдуть навіть на дуже холодну зиму.

Однотонні завужені джинси – 1350 гривень. Чорні джинси тут вартують 1300 гривень. Також на базарі можна поторгуватись із продавчинями, вони охоче скидають 50-100 гривень.

Детальніше – дивіться у сюжеті:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів